Källarrenovering.

Vi renoverar och putsar innerväggar i källare och garageutrymmen.

Då vi jobbar i med fasadputs faller det oss naturligt att vi också arbetar med putsade väggar både utvändigt och invändigt. Vanliga typer av invändiga arbeten är putsning av innerväggar i källare och garage. Det är inte ovanligt att vi får förfrågningar när vi utför en fasadrenovering om vi utför putsning av innerväggar.

Vårt svar på denna fråga är att naturligtvis ett stort ja. Vi kan putsa med putsbruk eller gipsputs på i stort sett alla förekommande ytor där ett sådant behov finns.

Garaget är ett typiskt utrymme som brukar ha ett eftersatt underhåll. Det kan vara allt i från ett slitet betonggolv till puts som lossnar i från väggar eller färg som flagnar och skapar ett allmänt slitet intryck. Men det behöver inte vara så.

Vi hjälper dig att renovera ditt garage eller källarutrymme från golv till tak. Vi putsar och lagar dina källarväggar och tak efter behov. Självklart så utför vi även målningsarbeten av dina källarutrymmen eller garage efter dina önskemål. Behöver du ett nytt ytskikt av dina golv i dessa utrymmen kan vi även hjälpa till att ombesörja detta.

Det går att skapa en trevlig miljö.

Källarutrymmen har blivit mer o mer populärt att renovera för att skapa en känsla av en hemtrevlig boendemiljö. Och det är egentligen lätt att förstå varför. Ofta så används inte dessa utrymmen till deras fulla potential. I bland stora utrymmen som i egentlig mening inte används alls.

Vi skapar nya utrymmen.

Förmodligen så har man troligen inte heller ägnat så mycket tankeverksamhet att göra någonting åt källaren på det sättet som många fastighetsägare gör i dag. Nu märker man ett stort ökat intresse för att utföra källarrenoveringar för alla möjliga ändamål.

         

Skapa utrymmen att använda.

Dom flesta källarutrymmen upplevs för mesta som kalla och fuktiga förvaringsutrymmen som man helst inte vill vistas i någon längre tid. Förvaring av gamla cyklar och verktyg samt en salig blandning av andra föremål man inte använder sig av längre förvaras för det mesta i källaren. Nu behöver man naturligtvis förvaringsutrymmen men en trist och grå källare kan göras om och användas till andra trevligare användningsområden som hela familjen har mer glädje och nytta av. Kan man ta vara på varje kvadratmeter på ett bra sätt tycker vi att man ska göra det.

En källarrenovering öppnar upp för många olika möjligheter.

Det kan vara allt i från en bastu till en trevlig tvättstuga. Eller varför inte ett litet biorum för dom filmintresserade. Ett trevligt gästrum är ju heller inte fel medan ett kontor för den mindre företagaren passar någon annan. Behoven varierar men möjligheter till användningsområden är stora. Det är fullt möjligt att man kan skapa en mycket trevlig miljö  som inte behöver skilja sig nämnvärt åt den resterande boendemiljön.

Beroende på vilken ambitionsnivå man har för sin källare så skiljer sig också kostnaden för källarrenoveringar åt. Behöver man dränera för att skapa torra och fuktfria utrymmen eller om man önskar gräva ut för att isolera och öka takhöjden så tilltar också kostnaden naturligtvis men och andra sidan när detta är arbete är utfört så öppnas många och stora möjligheter att kunna skapa nya trevliga utrymmen för dom boende fastigheten.

Vid mer omfattande källarrenoveringar överväg att ta hjälp av professionella hantverkare. En erfaren entreprenör kan säkerställa att byggnadsregler och säkerhetsstandarder uppfylls och kan ge expertis för att maximera användbarheten och komforten i ditt nya källarutrymme.

Börja i rätt ände.

Oavsett renoveringsplan för källarutrymmen så måste man börja i rätt ände. Upptäcker man missfärgningar och fuktgenomträngning i källarens väggar och golv så måste man utföra ett dräneringsarbete först. Detta gör man för att säkerställa att man slipper återkommande inträngande fukt och missfärgningar och även mögel som kan bildas i källarens utrymmen.

En bra luftcirkulation med tillsammans tillfredsställande ventilation är också en viktig del i att renovera källaren. När man väl åtgärdat dessa problem så får man samtidigt en friskare och mer hälsosam miljö att vistas i oavsett vad du väljer att göra med din källare.

Genom att ta itu med allt från grundläggande reparationer och åtgärder strävar vi efter att förvandla dessa utrymmen till funktionella och estetiskt tilltalande delar av ditt hem.

Låt oss utföra er källarrenovering. Vi putsar innerväggar och målar väggar och tak. Vi ombesörjer även olika typer av ytskikt för golv.

Fasadspecialisten.se


Intresseanmälan.

Behöver du hjälp med att renovera din källare? Kontakta oss redan idag. Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig så fort vi kan.

Din intresseanmälan.


     

Fasadrenovering Stockholm                                                               Renovera betongtrappa

En kommentar

Kommentarer är stängda.