Om oss.

Specialister på fasadrenovering.

Vi på Fasadspecialisten.se är ett företag som erbjuder att utföra fasadrenoveringar i Stockholm av putsade fasader på rätt sätt. Vi väljer enbart ut väl beprövade material och med dessa noga utvalda produkter arbetar vi alltid med det bästa vad marknaden har att erbjuda när det gäller fasadputsning. Vi erbjuder kostnadsfria besök i Stockholm till er fastighet före offertskrivning. Låt oss renovera er fasad med vår spetskompetens och långa erfarenhet efter era önskemål.

Nästan allt under ett och samma tak.

Vi utför eller ombesörjer också dom flesta typer av andra renoveringsarbeten som kan uppkomma i samband med en fasadrenovering. Detta gör vi  tillsammans med andra mycket kunniga företag inom deras yrkesområden. Vi är ett specialistföretag som har stor kännedom om vilka problem som kan uppstå under en fasadrenoverings gång och om hur man åtgärdar dessa problem på ett bra sätt.

Vi har gedigen kompentens när det gäller fasadrenovering.

Genom åren har vi renoverat många fasader bestående av fasadputs i Stockholm och har stor erfarenhet av fasadrenovering och alla dess olika metoder. Vi gör kompletteringar och utför nyputsning av olika slag.

Har din fastighet problem med befintlig fasadputs är du välkommen att höra av dig till oss vare sig du bor i mindre villa i Stockholm eller förvaltar ett flerfamiljshus i ett närliggande område. Vi hjälper till med stora som små arbeten. Allt i från ädelputsning till målning med silikatfärg.

Renovering i det egna boendet försöker nog dom flesta sig på någon gång i alla fall. I bland med lyckade resultat och i bland inte. Vissa projekt är mer komplicerade och dessutom kanske inte ens möjliga att utföra av en person utan erfarenhet. Att utföra en fasadrenovering är en sån typ av renovering som man inte ger sig på ensam. Visst kan man göra mindre underhållsarbeten om man har kunskap om material och metoder men det bästa är ändå att vända sig till en fasadspecialist.

Professionella hantverkare.

Med våra professionella hantverkare som har lång och gedigen erfarenhet av att utföra en fasadrenovering kan du som vår kund känna dig säker att din fasadputs får det bästa tänkbara slutresultat. Väderbitna och åldrande fasader får nytt liv och börjar lysa upp med sin forna glans igen.

Från traditionell kalkputsning till mer modern fasadputs av alla typer av material och metoder.

Fasadspecialisten.se fokuserar på ett genuint och hållbart renoveringsarbete där vi inte kompromissar med varken kvalitet eller miljö. Vi är aktiva och utför våra fasadrenoveringar i Stockholm och närliggande områden med fokus på att fasaden ska stå sig vacker under mycket lång tid och vara en mycket väl värd långsiktig investering av fastigheten. Vi har kunskapen för att renovera kulturhistoriska byggnader med kalkputs till mer modern fasadputsning med nya material och metoder.

Lång erfarenhet skapar gedigen kunskap.

Hela processen av en fasadrenovering är viktig för oss. Vi vill att vår kund ska känna sig trygg med oss. Bra och tillfredsställande kommunikation mellan oss och kund är en del detta. Vi levererar med kompetens och erfarenhet högkvalitativa fasadrenoveringar med lång livslängd. Våra kunder är allt i från privatpersoner till bostadsrättsföreningar.

Vi utför fasadrenovering i Stockholm och omnejd.

  • Nacka
  • Bromma
  • Enskede
  • Danderyd
  • Huddinge
  • Täby
  • Sollentuna
  • Lidingö

Vi förmedlar kvalitetsmedvetenhet och hantverkstradition.

Vi är självklart aktiva i övriga områden i Stockholm. Vi finns för dig som söker pålitliga och kunniga murare som arbetar med fasadputs i Stockholm med lång erfarenhet. Låt oss på Fasadspecialisten.se ombesörja er fasadrenovering på ett professionellt sätt. Vi levererar fasadrenoveringar som håller i årtionden framöver.

Välkommen att höra av dig.

 

Fasadspecialisten
FASADKOMPANIET JOHANNESHOV AB
072-278 25 54 / 070-469 17 28