Fasadbelysning lyser upp fasaden på ett trevligt sätt.

Fasadbelysning och armaturer.

Fasader och belysning.

Förbättra husets utseende med strategiskt väl valda platser på husets fasad med vackra armaturer som lyser upp och ger nytt liv åt fasaden.

Fasadbelysning innebär att använda olika typer av armaturer som monteras på husets ytterväggar. Denna typ av belysning tjänar inte bara som en visuell förbättring utan fyller även flera praktiska funktioner som gynnar både boende och besökare. Dessutom utgör den en viktig del av arbetet för att skapa en inbjudande och trygg atmosfär runt byggnaden.

Väl passande armaturer lyser inte bara upp miljön utan tillför även byggnaden ett nytt trevligt utseende med en fasadbelysning. Armaturer bör också väljas med omsorg så att de passar väl in i byggnadens  specifika stil och arkitektur.

Det finns många användningsområden.

Belysning kan riktas upp mot fasaden. Den kan också riktas till exempel mot husets entré. Över källaringångar och garageinfarter är ett annan populärt plats. Det finns massor med områden där en bra belysning är önskvärd.

Fördelar med att montera armaturer på fasaden.

I det nordiska vintermörkret försvinner dagsljuset tidigt och en pålitlig fasadbelysning blir avgörande för oss som bor här. Bortsett från att estetiskt förhöja byggnaden fyller bra fasadbelysning en viktig praktisk funktion. Den bidrar till att minimera risken för olika typer av olyckor som kan uppstå när mörkret faller.

Genom att belysa mörka områden runt byggnaden gör det också att det blir säkrare och lättare för dom boende att se vart man går även under nattetid.

Ökad säkerhet.

En av de mest uppenbara fördelarna med fasadbelysning är den ökade tryggheten som detta ger. En bra belysning placerade på väl utvalda platser på fasaden  kan också hjälpa till med att avvärja brott. Mörka områden kan tyvärr många gånger vara inbjudande för oinbjudna gäster och utgöra en risk för brott av något slag.

Få den där lilla extra detaljen till din fasad.

Sammantaget är en ny fasadbelysning ett relativt enkelt och effektiv åtgärd för att göra ett hus mer attraktivt och välkomnande. Genom att välja rätt armaturer och dessutom placera dessa på rätt strategiskt utvalda ställen på fasadens ytterväggar så förbättrar man husets helhetsintryck väsentligt.

Vill man lägga till det där lilla extra till fastighetens fasad bör man definitivt överväga att investera i en ny fasadbelysning till byggnaden. Ett utmärkt tillfälle att passa på att lägga till en fasadbelysning är i samband med fasadrenovering. Vi är specialister på att utföra fasadrenovering i Stockholm.

Välj rätt armatur.

Nu finns det nästan oändligt med olika typer av design av armaturer. Moderna till mer klassiska i utförande. Naturligtvis bör man välja en armatur som passar just för ditt hus. Dessa bilder vi visar här på fasadbelysning visar äldre klassiska armaturer monterade på fasader med kulturhistoriska värden.

Fasadspecialisten.se