Rot-avdraget.

Fasadrenovering och rot-avdraget.

Rotavdraget är något som privatpersoner får utnyttja med 30 % av arbetskostnaden men med ett maxbelopp  upp till 50 000:- per år. Så beroende på hur mycket av rotavdraget man har nyttjat tidigare under året så kan beloppet man har möjlighet göra avdrag på variera. Andra villkor är också att man har betalat skatt av inkomst.

Renovera fördelaktigt med rotavdraget.

Fördelen är också att rotavdraget görs direkt i fakturan och märks på en gång. Du behöver alltså inte vänta på att få ta del av rotavdraget. Rotavdraget gäller endast på arbetade timmar och ej på material och övriga kostnader.

Villkor och regler.

Regler och villkor ändras mellan varven. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du besöker skatteverkets hemsida för mer information om vilka villkor som gäller för just dig och din renovering.

         

Utnyttja ditt rotavdrag på bästa sätt.

Vi utför många olika slags fasadrenoveringar i Stockholm men alltid med samma höga kvalitetstänkande. Med vår specialistkunskap om fasadputs och andra typer av renoveringar får du arbeten som är rätt utförda från början till slut med färdiga professionella resultat. Rent ekonomiskt så bevarar en fasadrenovering din investering i ditt hus. Förmodligen så till och med ökar värdet på din fastighet.